page.tpl
wow skull shoot

Wow Skull Shoots!

Halloween en El Dia de Muertos (Day of the Dead) komen eraan! Kostuum & Karamel haalt samen met fotografe Elvire Van Ooteghem (www.elvirevanooteghem.be) en hair & make-up artieste Joke Berton (www.jokeberton.be) alles uit de kast om jou een unieke fotoshoot te laten beleven, met wow-beelden tot resultaat.

Wat omvat het Halloween pakket?

Deze shoots zijn individuele fotosessies, maar ze staan voor alle duidelijkheid open voor zowel mannen als vrouwen. Jij kiest op voorhand jouw outfit uit het ruime aanbod van Kostuum & Karamel. Wij personaliseren jouw shoot op basis van deze keuze. De dag zelf krijg je een koninklijke behandeling van twee uur. Eerst tovert Joke een skull make-up op jouw gelaat (al dan niet een sugar skull, naargelang jouw keuze) en verzorgt ze jouw hairstyling. Vervolgens is er de fotosessie, die doorgaat op de bovenverdieping bij Kostuum & Karamel. Elvire begeleidt je doorheen de gehele shoot. Modelervaring is dus niet nodig! Bij dit alles voorzien we iets sugar sweet en een drankje.

Na afloop ontvang je twee unieke, knap afgewerkte digitale beelden: 1 close-up en 1 ruimer beeld, waarop jouw kostuum en het decor dus mooi zullen staan te pronken.

De kostprijs van dit halloween pakket?

Deze bedraagt 235 euro, exclusief de huur van jouw kostuum. Reken gemiddeld op een 40-tal euro extra hiervoor. Na de shoot kan je bovendien stijlvol Halloween vieren. 

Elvire en Joke gaven alvast het goede voorbeeld door een 'Marie-Antoinette-Plays-Dead' make-over uit te werken. Laat dit jou watertanden naar een eigen shoot? Boek dan snel want de plaatsen zijn strikt beperkt.

Info & boeking?

Leg je boeking meteen vast via 
kostuumenkaramel@gmail.com
tel:015/208028
of loop even langs in de winkel!

Nieuws over ons

Wow Skull Shoots!

Halloween en El Dia de Muertos (Day of the Dead) komen eraan!

Wow Skull Shoots!

Eindelijk is het zo ver.  Tussen 1 en 9 januari 2017 verhuizen wij van de Sint-Katelijnestraat 12

naar BERTHOUDERSPLEIN 31, 2800 Mechelen.  Vanaf 10 januari kan je terug bij ons terecht in een veel grotere winkel, KOSTUUM&karamel FACTORY-style.  

Nieuwe Maan : Mechelaars vernieuwen mee het stadsbeeld :-)

 

De kogel is door de kerk!  Na 9 jaar hebben we besloten om ons charmante huisje in de Sint Katelijnestraat 12 te verlaten.  Vanaf EIND 2016 ruilen we het in voor een veel groter pand ergens in de binnenstad van Mechelen!!!!!  Voorlopig houden we de nieuwe locatie nog even geheim maar we houden jullie op de hoogte.