Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Evil Bear

Titel:
Boze Teddy Beer Decoratie Halloween

ARTIKEL:
26414
Productomschrijving: 

Op zoek naar een decoratie die een verrassende twist aan je interieur geeft? Maak kennis met onze Boze Teddy Beer Decoratie in zachte bruine pluche! Op het eerste gezicht lijkt het een schattige teddybeer, maar schijn bedriegt - deze teddybeer heeft een geheim dat je gasten zal verrassen.

Dit unieke decoratiestuk is gemaakt van zachte pluche en heeft alle kenmerken van een klassieke teddybeer: een vriendelijk gezicht, zachte vacht en lieve oogjes. Maar wanneer je dichterbij komt of een lichte aanraking geeft, begint deze teddybeer te grommen en laat hij zijn gevaarlijke tanden zien. Het is een speels en onverwacht element dat je interieur tot leven brengt.

De Boze Teddy Beer Decoratie is perfect om je ruimte te voorzien van een vleugje humor en verrassing. Plaats hem op een plank, bank of in een hoekje van je kamer om een glimlach op het gezicht van je gasten te toveren.  Batterijen niet inbegrepen.

Of je nu een uniek cadeau zoekt of gewoon een leuke en speelse toevoeging aan je interieur wilt, deze Boze Teddy Beer Decoratie past perfect bij jouw behoeften. Bestel hem vandaag nog en laat deze schattige, maar ondeugende teddybeer de show stelen in je huis!

 

 

 

€ 69,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: