Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Paashaas Mascotte Kobe

Titel:
Bruine Paashaas Mascotte Pluche Kobe

ARTIKEL:
10808
Productomschrijving: 

Maak dit Pasen extra speciaal met onze pluche bruine paashaas mascotte! Deze leuke en knuffelige mascotte is perfect voor feesten, evenementen, en fotoshoots. Het kostuum is gemaakt van zacht, hoogwaardig materiaal en zit comfortabel. Met dit mascotte kostuum zal je zeker de aandacht trekken en zal iedereen om je heen blij zijn!

Onze bruine paashaas mascotte is ontworpen met oog voor detail en is verkrijgbaar in maat onesize (komt overeen met maat Large). Het pak bevat een zachte pluche vacht, een schattige neus en grote oren. Bovendien is het mascotte kostuum makkelijk aan te trekken en uit te doen. Het is een fantastisch kostuum dat je steeds opnieuw kan gebruiken voor verschillende gelegenheden.

Dit mascotte kostuum is niet alleen leuk, maar ook functioneel. Het kan gebruikt worden voor reclamecampagnes, promotie-evenementen, kinderfeestjes, of om het publiek te vermaken tijdens sportevenementen en festivals. Het is een geweldige manier om je bedrijf, organisatie of merk te promoten. Bovendien kan het mascotte kostuum zorgen voor onvergetelijke herinneringen voor kinderen en volwassenen.

Bestel nu onze pluche bruine paashaas mascotte en breng jouw evenement tot leven! Met dit kostuum ben je verzekerd van een leuke en onvergetelijke ervaring. En dankzij onze betaalbare prijzen en snelle verzending, kan je er snel van genieten. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en laat de paashaas in jou naar boven komen!

€ 199,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: