Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Buishoed Voodoo Grande

Titel:
Buishoed Voodoo Grande

ARTIKEL:
76136
Productomschrijving: 

Creëer een sinistere en intrigerende look met onze Zwarte Buishoed met kleine botten, veren en een klein doodskopje in het midden. Deze fascinerende hoed is perfect voor thema's als voodoo of Day of the Dead, en voegt direct een duistere en mysterieuze sfeer toe aan je outfit.

Onze Zwarte Buis Hoed is gemaakt van hoogwaardig zwart materiaal en is versierd met kleine botten en veren voor een extra vleugje macabere elegantie. In het midden van de hoed bevindt zich een klein doodskopje dat de aandacht trekt en de thema's van voodoo en Day of the Dead benadrukt. Deze hoed is een essentieel accessoire om je verkleedlook compleet te maken.

Of je nu deelneemt aan een themafeest, Halloween viert of gewoon je eigen unieke en duistere look wilt creëren, onze Zwarte Buis Hoed is een onmisbare aanvulling. Laat je inspireren door de wereld van voodoo en Day of the Dead en betover iedereen om je heen met je mysterieuze uitstraling.

Bestel vandaag nog je Zwarte Buis Hoed met kleine botten, veren en een klein doodskopje en maak je klaar om de duistere kant van de feesten te verkennen. Voeg een vleugje voodoo en macabere elegantie toe aan je outfit en laat zien dat je klaar bent om je onder te dompelen in de mysterieuze wereld van het bovennatuurlijke. Met deze hoed ben je verzekerd van een onvergetelijke en intrigerende verschijning.

 

 

€ 14,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: