Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Demon Hoorns Fantasy Koper op diadeem

Titel:
Demon Hoorns Fantasy Goud op diadeem

ARTIKEL:
38803
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje mystiek en elegantie toe aan je Steampunk- of Fantasy kostuum met onze prachtige Goudkleurige Demon Hoorns op diadeem. Dit opvallende accessoire is niet alleen een blikvanger, maar ook een perfecte aanvulling voor jouw karakter als een elf of een boswezen uit een betoverend Fantasyland.

Onze diadeem is rijkelijk versierd met goudkleurige bloemen in kant, wat zorgt voor een romantische en mysterieuze uitstraling. De bijbehorende hoorns zijn het hoogtepunt van dit accessoire. Ze zijn met de hand beschilderd met een goudkleurige 'used' techniek, waardoor ze een verweerd en antiek karakter krijgen. De hoorns hebben ook een prachtig reliëf dat hun textuur versterkt, en ze meten ongeveer 22 cm in lengte.

Deze Goudkleurige Demon Hoorns op diadeem zijn perfect voor het creëren van een unieke look voor cosplay, kostuumfeesten, LARP-evenementen of fotoshoots. Ze voegen een vleugje bovennatuurlijke schoonheid toe aan je personage en zullen zeker bewonderende blikken trekken.

Of je nu een sierlijke elf, een mysterieus boswezen, of een ander fantasievol karakter wilt portretteren, deze hoorns op diadeem zijn een must-have accessoire om je look te voltooien. Bestel vandaag nog om jezelf te transformeren in het betoverende personage waar je altijd al van hebt gedroomd!

 

 

 

€ 25,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: