Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Drietand Duivel Plastiek 120 cm

Titel:
Drietand Duivel Plastiek 120 cm

ARTIKEL:
43092
Productomschrijving: 

Laat je duivelse kant schijnen met onze Budgetvriendelijke Grotere Duivelsvork van 120 cm!

Wil je een groots statement maken als de heerser van de hel? Onze Grotere Duivelsvork, met zijn indrukwekkende lengte van 120 cm, biedt de perfecte manier om een angstaanjagende twist toe te voegen aan je kostuum, en dit allemaal zonder je budget te overschrijden.

Kenmerken:

  • Budgetvriendelijkheid: Onze Grotere Duivelsvork biedt een voordelige manier om jezelf te transformeren in een duivelachtig figuur zonder de bank te breken.

  • Indrukwekkend Formaat: Met een lengte van 120 cm, steekt deze duivelsvork boven de menigte uit en trekt hij onmiddellijk de aandacht van iedereen.

  • Rode Duivelsvork: De rode drietand op een zwarte staf zorgt voor een klassiek en herkenbaar duivels ontwerp dat je kostuum meteen tot leven brengt.

  • Veelzijdig Gebruik: Of je nu een duivel, demon, of een ander bovennatuurlijk wezen wilt portretteren, deze Grotere Duivelsvork past perfect bij elke angstaanjagende look.

Suggesties voor Gebruik:

  • Halloween Hoofdattractie: Maak je duivelkostuum tot het middelpunt van de aandacht tijdens Halloween en laat iedereen de stuipen op het lijf jagen.

  • Themafeesten en Evenementen: Voeg een duivelse flair toe aan themafeesten, carnavals, of kostuumfeestjes en maak een onvergetelijke indruk.

  • Fotomomenten: Creëer gedenkwaardige beelden van je duivelse alter ego en laat zien dat je heerst over de duisternis.

  • Theatrale Optredens: Maak je podiumoptredens indrukwekkender en onvergetelijk voor je publiek.

Bestel nu en laat de hel los zonder je portemonnee te verbranden!  Wacht niet langer! Met onze Budgetvriendelijke Grotere Duivelsvork van 120 cm kun je moeiteloos de rol van heerser van de hel aannemen en je kostuum een angstaanjagende, grootsheid geven.

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: