Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

duivel set met vleugels en hoorntjes

Titel:
duivel set met vleugels en hoorntjes

ARTIKEL:
94071
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we een duivelse set aanbieden bestaande uit rode vleugels met zwarte kanten details en bijpassende hoorntjes op speldjes! Met deze set kun je jezelf transformeren tot een verleidelijke en mysterieuze duivel voor feestjes, halloween of duivelse evenementen.

Onze duivel set is zorgvuldig ontworpen om een onweerstaanbare uitstraling te creëren. De rode vleugels met zwarte kanten details voegen een vleugje elegantie en sensualiteit toe aan je look. Ze zijn perfect om je outfit compleet te maken en de duivelse sfeer te benadrukken.

De bijpassende hoorntjes op speldjes zijn het perfecte accessoire om je duivelse verschijning te voltooien. Ze zijn gemakkelijk vast te maken in je haar en geven je een verleidelijk en ondeugend tintje. Deze hoorntjes zijn subtiel en toch opvallend, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een duivelse allure.

Onze duivel set is geschikt voor zowel volwassenen als tieners, zodat iedereen kan genieten van de krachtige uitstraling van de duivel. Of je nu een Halloween-feest bijwoont, een kostuumwedstrijd hebt of gewoon een speelse kant van jezelf wilt laten zien, deze set is de ideale keuze.

Dus als je op zoek bent naar een verleidelijke duivel set met rode vleugels en zwarte kanten details, samen met bijpassende hoorntjes op speldjes, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog en laat je duivelse kant naar boven komen!

€ 11,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: