Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Eighties Training Polyester Blauw M Unisex

Titel:
Eighties Training Polyester Blauw M Unisex

ARTIKEL:
11092
Productomschrijving: 

Stap in een tijdmachine en keer terug naar de jaren '80 met onze Eighties Training in Polyester Blauw. Dit sportieve kledingstuk, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, brengt je meteen terug naar de hoogtijdagen van aerobics en fitnessmode met zijn kenmerkende stijl.

Waarom onze Eighties Training Polyester Blauw?

  1. Iconisch Design: Dit trainingspak is doordrenkt met het iconische jaren '80-gevoel. Het geblokte motief van donker naar lichtblauw, versierd met zilveren en roze accenten, en de zilverkleurige en zwarte strepen op de borst, armen en benen geven je meteen die retro look.

  2. Comfortabele Pasvorm: Maat M past bij een breed scala aan lichaamstypen, en het polyester materiaal zorgt voor comfort, duurzaamheid en bewegingsvrijheid.

  3. Veelzijdigheid: Of je nu een '80s themafeest bijwoont, een retro fitnesssessie organiseert, of gewoon je liefde voor deze nostalgische periode wilt uitdrukken, dit trainingspak is de perfecte keuze.

Laat je innerlijke '80s liefhebber naar voren komen en herbeleef het tijdperk van beenwarmers en neonkleuren. Bestel vandaag nog onze Eighties Training Polyester Blauw (Maat M - Unisex) en maak je klaar om de straten te veroveren in stijl!

€ 39,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: