Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Goedendag Plastic

Titel:
Goedendag Plastic Ridder

ARTIKEL:
52331
Productomschrijving: 

Op zoek naar het perfecte attribuut om je Middeleeuwse outfit mee af te werken? Ontdek onze Goedendag in harde plastic! Met een lengte van ongeveer 70 cm en zorgvuldig beschilderd om een oud metalen uiterlijk te repliceren, is dit een indrukwekkende en authentieke aanvulling op je middeleeuwse uitrusting.

De Goedendag, ook wel bekend als een stafwapen uit de Middeleeuwen, wordt al eeuwenlang geassocieerd met ridders en middeleeuwse krijgers. Dit replicaat biedt je de mogelijkheid om een stukje geschiedenis tot leven te brengen en jezelf te transformeren in een nobele ridder, een dappere krijger of een middeleeuwse personage van je keuze.

Dit attribuut is ideaal voor:

  1. Middeleeuwse Evenementen: Maak indruk op mede-enthousiastelingen tijdens middeleeuwse evenementen, re-enactments, of themafeesten met een authentiek ogende Goedendag.

  2. Halloween Kostuums: Voeg een vleugje middeleeuwse mystiek toe aan je Halloween kostuum en creëer een onvergetelijke look.

  3. Fotografie: Maak prachtige foto's en portretten met deze Goedendag als rekwisiet voor een dramatische en historische uitstraling.

  4. Theater en Podium: Als je deelneemt aan theaterproducties of optredens, kan deze Goedendag een waardevol accessoire zijn om je personage tot leven te brengen.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om de magie en de grandeur van de Middeleeuwen te ervaren. Deze Goedendag in harde plastic is een onmisbaar stuk voor elke liefhebber van geschiedenis, re-enactment, of iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en overtuigende middeleeuwse look.

€ 7,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: