Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

goudkleurige helm spartaan

Titel:
goudkleurige helm spartaan

ARTIKEL:
52337_goud
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje historische grandeur toe aan je kostuum met onze goudkleurige plastic helm voor volwassenen. Met zijn antieke uitstraling is deze helm perfect voor het compleet maken van je Spartaanse, Romeinse gladiator- of ridderkostuum.

Onze goudkleurige helm is vervaardigd van hoogwaardig plastic en biedt zowel duurzaamheid als comfort. De antieke look van de helm brengt je direct terug naar de tijd van legendarische krijgers en dappere strijders.

Of je nu een historisch evenement bijwoont, meedoet aan een kostuumfeest of gewoon je innerlijke krijger wilt laten zien, deze helm is het perfecte accessoire om je transformatie compleet te maken.

Met zijn goudkleurige afwerking straalt de helm macht en moed uit, waardoor je de uitstraling van een echte held krijgt. Trek de helm op en voel de kracht en vastberadenheid van de oude strijders door je heen stromen.

Bestel vandaag nog onze goudkleurige antieke helm voor volwassenen en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur. Voel de geest van oude beschavingen herleven en laat je innerlijke krijger naar buiten komen met deze indrukwekkende helm.

 

 

 

€ 10,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: