Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Koperkleurige Steampunk Bril Gentleman

Titel:
Koperkleurige Steampunk Bril Gentleman

ARTIKEL:
80186
Productomschrijving: 

Ontdek de perfecte aanvulling op jouw steampunk-ensemble met onze op koperkleurig opa-montuur ontworpen Steampunk Bril. Deze unieke bril is doordrenkt met de essentie van de steampunk-esthetiek en tilt je look naar een hoger niveau van verfijning en stijl.

Het opvallende ontwerp van deze bril omvat een meesterlijk vervaardigd koperkleurig opa-montuur, dat met zijn klassieke vorm en fijne details de kenmerkende steampunk-uitstraling belichaamt. Maar wat deze bril echt onderscheidt, zijn de glazen die een futuristische twist aan het geheel toevoegen.

Eén glas van de bril is uitgewerkt met een intrigerende grote radar, terwijl het andere glas is voorzien van een arrangement van kleine radars. Dit doordachte ontwerp voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de klassieke steampunk-stijl, waardoor je een unieke en avant-gardistische uitstraling krijgt.

De Steampunk Bril met koperkleurig opa-montuur is speciaal ontworpen voor de steampunk gentleman die op zoek is naar een bril die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Of je nu deelneemt aan steampunk-evenementen, cosplay-gelegenheden, of gewoon je persoonlijke stijl wilt uiten, deze bril is een ideale keuze.

Met een bril als deze omlijst je niet alleen je ogen, maar ook je persoonlijkheid. Kies voor deze opvallende Steampunk Bril en geniet van een unieke uitstraling die zowel de elegantie van het verleden als de innovatie van de toekomst omarmt. Laat je innerlijke steampunk gentleman stralen en trek bewonderende blikken met deze onderscheidende en stijlvolle bril. Bestel nu en omarm de kracht van steampunk-stijl op een hele nieuwe manier.

€ 5,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: