Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Monnik

Titel:
Kostuum Boedistische Monnik Giel Oranje

ARTIKEL:
99.017.006
Productomschrijving: 

Ontdek bij ons in verhuur ons Boeddhistische Monnik Giel Kostuum! Dit unieke kostuum bestaat uit een typisch oranje gewaad, dat de traditionele en spirituele uitstraling van een Boeddhistische monnik weerspiegelt.

Ons Oranje Monnik Kostuum huren kan in maat S/M, zodat je verzekerd bent van een goede pasvorm en comfort tijdens het dragen.

Herkent u de stijl van de typische Hari Krishna? Ons Boeddhistische Monnik Giel Kostuum heeft een vergelijkbaar oranje gewaad, dat verwant is aan de kleurrijke en vreedzame uitstraling die vaak geassocieerd wordt met de Hari Krishna-gemeenschap.

Moet je naar een spiritueel themafeest? Dan is onze Boeddhistische Oranje Monnik Kostuum de perfecte outfit om de aandacht te trekken bij je vrienden of familie.

Huur vandaag nog ons Boeddhistische Monnik Giel Kostuum en voel de rustgevende en wijze invloed van deze geestelijke traditie. Of je nu individueel of als groep gekleed gaat, met ons prachtige Oranje Monnik Kostuum creëer je een onvergetelijke en inspirerende verschijning op elk evenement. Mis deze kans niet om een bijzondere ervaring te beleven en je te kleden als een ware Boeddhistische monnik!

Price: 
€ 25,00