Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Krulsnor Sint Kanekalon Handgeknoopt

Titel:
Krulsnor Sint Kanekalon Handgeknoopt

ARTIKEL:
34810
Productomschrijving: 

Authentieke Handgeknoopte Witte Sinterklaas Snor in Kanekalon: Perfecte Aanvulling op Jouw Sinterklaaslook!

Stap in de rol van Sinterklaas met onze prachtige Handgeknoopte Witte Sinterklaas Snor in Kanekalon. Deze snor is met de hand geknoopt op tulle en gemaakt van hoogwaardig Kanekalon materiaal, wat zorgt voor een realistische en natuurlijke uitstraling. Met de bijgeleverde mastix huidlijm kun je de snor eenvoudig op je bovenlip bevestigen voor een onberispelijke look.

Deze handgeknoopte snor is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op de meeste Sinterklaas baardstellen zonder snor. De snor voegt een extra laag van authenticiteit toe aan je Sinterklaasverschijning, waardoor je de rol van de goedheiligman op een geloofwaardige en indrukwekkende manier kunt spelen.

Of je nu van plan bent om Sinterklaas te zijn op een Sinterklaasfeest, evenement of voor een speciale gelegenheid, deze Handgeknoopte Witte Sinterklaas Snor in Kanekalon is de finishing touch die je nodig hebt voor een overtuigende en onvergetelijke look.

Wacht niet langer! Voeg deze authentieke Handgeknoopte Witte Sinterklaas Snor in Kanekalon toe aan je Sinterklaas accessoires en transformeer jezelf in de iconische figuur van het feest. Bestel vandaag nog en maak je klaar om de harten van jong en oud te veroveren met je indrukwekkende verschijning!

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: