Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

panty fluo roze

Titel:
panty fluo roze kousenbroek

ARTIKEL:
59007PI
Productomschrijving: 

Geef je benen een flinke dosis 'WOW' met onze fluoroze Onesize Panty voor volwassenen! Deze panty is de ideale partner-in-crime voor elke Fluo of Neon Party, of om je Eighties outfit een 'roze-tint-tastische' flair te geven.

Onze fluoroze Onesize Panty voegt een flinke dosis energie en levendigheid toe aan je look. Het opvallende fluoroze trekt meer aandacht dan een dansende flamingo op een feestje en geeft je outfit een speelse en kleurrijke touch.

Of je nu van plan bent om de dansvloer te veroveren op een Fluo of Neon Party, of je innerlijke Eighties stijlicoon wilt eren, deze panty is dé keuze. Hij voegt een uniek en onderscheidend element toe aan je outfit, waardoor je zonder twijfel de blikken zult vangen.

Wacht niet langer om je benen te laten oplichten met de kracht van neonkleuren. Bestel nu onze fluoroze Onesize Panty en maak je klaar om te stralen als nooit tevoren. Deze panty voegt een vleugje flair toe aan je ensemble en garandeert dat je zonder twijfel de grappigste 'roze krachtpatser' op het feest zult zijn!

€ 6,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: