Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik 40s Vintage Victory Rolls

Titel:
Pruik 40s Vintage Victory Rolls

ARTIKEL:
26230
Productomschrijving: 

Stap terug in de tijd en breng een knipoog naar de hilarische reeks "Allo Allo" met onze blonde damespruik met typische Victory Rolls. Dit unieke kapsel is perfect voor feestjes met een Oorlogs Thema of een jaren 40-thema, en voegt een speels element toe aan je look geïnspireerd door deze geliefde komedieserie.

De pruik is zorgvuldig vormgegeven met blonde lokken en de kenmerkende Victory Rolls aan beide zijden van het hoofd, die een knipoog zijn naar de stijl van de personages uit "Allo Allo". Met dit kapsel kun je de charmante en grappige sfeer van de serie omarmen en een onvergetelijke indruk maken op je feestelijke evenementen.

De pruik is comfortabel om te dragen en wordt bevestigd aan een elastische band, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgezet en stevig op zijn plaats blijft zitten terwijl je geniet van het feest.

Laat je innerlijke komiek naar voren komen en breng een hommage aan de hilarische wereld van "Allo Allo" met onze blonde damespruik met Victory Rolls. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje humor en nostalgie toe aan je volgende themafeest of evenement.

Haal herinneringen op aan de geliefde personages en komische momenten terwijl je schittert in dit iconische kapsel. Mis deze kans niet om de lachspieren van je mede-feestgangers te laten werken.

€ 29,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: