Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Horror Pruik vol bloed

Titel:
Pruik Dames Horror Babe vol bloed

ARTIKEL:
35768
Productomschrijving: 

Op zoek naar de perfecte pruik om je Halloween-look helemaal af te maken? Ontdek onze Pruik Dames Horror Babe Blond! Deze blonde pruik met een speelse froefroe en twee staartjes aan beide zijden, met warrig haar en subtiel rood erin verweven, is de ideale keuze voor iedereen die een angstaanjagende en toch verleidelijke uitstraling wil creëren.

Deze pruik is perfect voor het personifiëren van personages zoals de vermoorde bruid, een bloederige patiënt, of elke andere duistere creatie die je in gedachten hebt voor Halloween. Het opvallende en gedurfde uiterlijk van deze pruik zal zeker indruk maken en aandacht trekken op elk Halloween-feest of evenement.

Met deze Pruik Dames Horror Babe Blond kun je je transformatie naar een angstaanjagend personage moeiteloos voltooien. Voeg wat make-up en kostuumdetails toe, en je bent klaar om de schrik van de avond te worden.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om de ster te zijn van de spookachtige nacht. Deze pruik is de finishing touch die je Halloween-look compleet zal maken en je zal laten stralen als een echte Horror Babe!

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: