Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Set Zweetbandjes Fluo Oranje

Titel:
Set Zweetbandjes Fluo Oranje

ARTIKEL:
43610J
Productomschrijving: 

Maak een statement en voeg een dosis kleur toe aan je outfit op een fluo feest, foute party of kamping kitsch evenement met onze set fluo oranje zweetbandjes. Deze levendige accessoires brengen de energieke vibe van de jaren 80 tot leven en laten je opvallen in de menigte.

Onze set bevat zowel zweetbandjes voor je hoofd als voor je armen, waardoor je jezelf helemaal kunt onderdompelen in de fluo sfeer. Het fluo oranje springt eruit en geeft je een retro en speelse uitstraling die perfect past bij deze gelegenheden. Deze zweetbandjes houden niet alleen het zweet op afstand, maar zijn ook een onmisbaar fashion statement.

Of je nu een fluo feest, foute party of kamping kitsch evenement bijwoont, onze zweetbandjes zijn een essentieel accessoire. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en bieden een comfortabele pasvorm zodat je volop kunt genieten van het feestgedruis.

Maak je outfit compleet en straal op een fluo feest, foute party of kamping kitsch evenement met onze set fluo oranje zweetbandjes. Voeg een vleugje retrostijl toe aan je look en dans de hele nacht door met deze opvallende accessoires!

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: