Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Set Zweetbandjes Fluo Roze

Titel:
Set Zweetbandjes Fluo Roze

ARTIKEL:
43610F
Productomschrijving: 

Voeg een dosis kleur en stijl toe aan je outfit op een fluo feest, foute party of kamping kitsch evenement met onze set fluoroze zweetbandjes. Deze levendige accessoires brengen een vleugje vrouwelijkheid en glamour in de jaren 80 stijl en laten je stralen als nooit tevoren.

Onze set bevat zowel zweetbandjes voor je hoofd als voor je armen, waardoor je jezelf volledig kunt onderdompelen in de fluo sfeer. Het fluoroze voegt een speelse en trendy touch toe aan je look, waardoor je de aandacht trekt en een fashion statement maakt. Deze zweetbandjes houden niet alleen het zweet op afstand, maar zijn ook een must-have accessoire voor een unieke en kleurrijke look.

Of je nu een fluo feest, foute party of kamping kitsch evenement bijwoont, onze zweetbandjes zijn een onmisbaar accessoire. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en bieden een comfortabele pasvorm, zodat je zorgeloos kunt dansen en feesten.

Maak je outfit compleet en schitter op een fluo feest, foute party of kamping kitsch evenement met onze set fluoroze zweetbandjes. Laat je persoonlijkheid stralen en dans de hele nacht door met deze opvallende accessoires!

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: