Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Steampunk Pistool Plastiek

Titel:
Steampunk Pistool Plastic 26 cm

ARTIKEL:
17495
Productomschrijving: 

Stap binnen in de eigenzinnige wereld van Steampunk met ons fantastische plastic Steampunk geweer van 26 cm! Dit unieke stuk speelgoed - ja, speelgoed, maar wel een serieus cool speelgoed - is doordrenkt met die typische Steampunk vibes. Vergeet je saaie oude speelgoedgeweer; dit heeft alles wat je nodig hebt om je eigen Steampunk avonturen te beleven!

Met zijn heerlijk compacte formaat van 26 cm is dit plastic geweer een perfecte metgezel voor je fantasierijke escapades. Uitgevoerd in de klassieke Steampunk kleuren - bruin, koper, zilver, zwart en goud - schreeuwt dit geweer "Avontuur!" Maar wacht, er is meer - de radars en versieringen maken dit geweer echt een uniek stuk speelgoed om te koesteren.

Dus, waar wacht je nog op? Of je nu een avontuurlijke geest bent die droomt van luchtschepen en tijdmachines, of gewoon zin hebt om de blitse held van je eigen Steampunk verhaal te zijn, dit plastic Steampunk geweer is jouw ticket naar onvergetelijke avonturen. Bestel vandaag nog en maak je klaar om je innerlijke Steampunk held los te laten - zonder de verplichting om echt in de tijd terug te gaan.

€ 8,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: