Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vliegenierspet Oldschool Leather Look

Titel:
Vliegenierspet Oldschool Leather Look

ARTIKEL:
33437
Productomschrijving: 

Omarm de geest van de pioniersluchtvaart met onze authentieke Vliegenier Muts in een stoere bruine leather-look. Deze muts brengt je terug naar de tijd waarin de eerste tweedekkers werden uitgevonden, en biedt je de kans om de avontuurlijke stijl van de vroege luchtvaart te omarmen.

De Vliegenier Muts in bruine leather-look is een eerbetoon aan de gedurfde geest van de luchtvaartpioniers. Met zijn klassieke ontwerp en karakteristieke leather-look brengt deze muts je direct naar de tijd van de oorsprong van het vliegen.

Of je nu een liefhebber bent van luchtvaartgeschiedenis, een Steampunk enthusiast, of gewoon op zoek bent naar een uniek accessoire om je outfit compleet te maken, deze muts is een perfecte keuze. De authentieke uitstraling voegt een vleugje nostalgie toe aan je stijl en laat je de essentie van vroege luchtreizen ervaren.

Dompel jezelf onder in de opwindende tijd van de eerste tweedekkers en voeg een vleugje avontuur toe aan je look met onze Vliegenier Muts in bruine leather-look. Bestel nu en beleef de nostalgie en flair van de luchtvaartgeschiedenis opnieuw met dit prachtige en karakteristieke accessoire.

€ 11,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: