Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Funky Bril met 80's Vibes

Titel:
Funky Bril met 80s Vibes

ARTIKEL:
43739
Productomschrijving: 

Breng de funky sfeer van de jaren '80 tot leven met onze bruisende Funky Bril met 80s vibes! Deze bril is een absolute must-have voor liefhebbers van retrostijl en voor iedereen die op zoek is naar een onmiskenbare fashion statement.

Met zijn grote, spiegelende glazen die de omgeving reflecteren en een montuur dat is voorzien van opvallende fluo details, is deze bril de perfecte manier om een ​​terugblik te werpen op een van de meest iconische decennia van de mode.

Of je nu van plan bent om te schitteren op een themafeestje, een retro fotoshoot te doen of gewoon wat speelse flair toe te voegen aan je dagelijkse look, deze bril is jouw ticket naar een tijdperk vol energie en creativiteit.

Met zijn lichte en comfortabele ontwerp kun je deze bril de hele nacht door dragen terwijl je de dansvloer domineert en de aandacht trekt van iedereen om je heen.

Bestel nu onze Funky Bril met 80s vibes en stap terug in de tijd met een vleugje moderne twist. Het is tijd om je innerlijke retro-ster te laten stralen!

€ 10,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: