Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Blond Heren met snor

Titel:
Pruik Blond Basis Heren met snor

ARTIKEL:
39118D
Productomschrijving: 

Transformeer Jouw Look met Onze Stijlvolle Blonde Mannenpruik met Kort Sluik Haar en Bijpassende Snor - Verkrijgbaar bij Ons!

Breng jouw transformatie naar een hoger niveau met onze meeslepende Blonde Mannenpruik met Kort Sluik Haar en Bijpassende Snor. Deze pruik is niet zomaar een accessoire, maar een sleutel tot verschillende stijlen en personages die je wilt verkennen. Of je nu een nieuw karakter wilt aannemen, een stijl wilt uitproberen of gewoon een opvallende verandering in jouw look wilt, deze pruik en snor zullen je niet teleurstellen.

De pruik is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met een ingewerkte rekker past hij op elk hoofd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de pasvorm. Het kort sluik blonde haar straalt een moderne uitstraling uit, terwijl de bijpassende snor een extra dimensie van realisme aan jouw look toevoegt.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe stijl voor een feest, een kostuumevenement, een fotoshoot of gewoon voor de lol, deze Blonde Mannenpruik met Kort Sluik Haar en Bijpassende Snor past bij verschillende rollen en personages. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wacht niet langer om jouw transformatie te starten met deze pruik en snor. Bestel nu en ontdek de veelzijdigheid en charme die deze accessoires aan jouw look kunnen toevoegen. Jouw nieuwe stijl avontuur wacht!

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: