Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

50's kleedje Black

Titel:
50's Kleedje Sexy Rock en Roll Zwart

ARTIKEL:
99.013.001
Productomschrijving: 

Stap terug in de tijd van rock-'n-roll en laat je innerlijke diva stralen met dit swingende 50's kleedje Sexy Rock en Roll Zwart uit onze verhuur! Dit prachtige ensemble brengt de swingende sfeer van de jaren '50 tot leven en biedt een perfecte mix van retro-charme en stijl.

Ons korte Rock en Roll kleedje is een absolute blikvanger. Het bestaat uit een zwart mouwloos topje met een schattige afbeelding van een poedel op de borst, wat een leuke knipoog is naar de populaire stijl van die tijd. Onderaan pronkt een polka dot rok in zwart met witte stippen, die je dansmoves extra flair geeft op de dansvloer. En om het geheel af te maken, is het kleedje afgewerkt met een fijn rood centuurtje in het midden, dat je taille accentueert en je look compleet maakt.

Ons 50's kleedje Sexy Rock en Roll Zwart huren kan in maat S, L en XXL, zodat elke vrouw kan stralen in dit tijdloze ensemble. Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog dit prachtige kleedje en maak je klaar om de show te stelen op elk feest, dansend in echte retro-stijl!

Price: 
€ 30,00