Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Bad SANTA

Titel:
Bad Santa Kostuum Antikerstman Halloween

ARTIKEL:
99.026.002
Productomschrijving: 

Laat de duisternis van Kerst los of creëer een griezelige Halloween met ons Bad Santa Kostuum of De Antikerstman - Een Unieke Halloween Benadering!

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel Kerstmis als Halloween een nieuwe betekenis geeft? Het Bad Santa Kostuum uit onze Verhuur is de perfecte keuze voor diegenen die de traditionele vieringen willen verstoren of de nacht van Halloween willen betoveren met een vleugje duisternis. Dit kostuum omvat een dieprode jas, versierd met gouden borduursels en afgezet met weelderig zwart (nep)bont, een fluwelen zwarte pofbroek, een fluwelen bordeaux trui, en een prachtige gestreepte pinnemuts in zwart en rood, compleet met een knots aan het uiteinde. De muts is ook afgezet met zwart bont. Merk op dat de pruik en baard niet inbegrepen zijn, maar wel beschikbaar zijn in onze winkel. Dit Bad Santa Kostuum huren kan in maat onesize en kan ook dienen als een angstaanjagende Donkere Tovenaar uit het Oosten.

Kenmerken:

  • Antikerstman Stijl: Dit kostuum brengt een donkere en onheilspellende sfeer naar de kerstviering en kan ook worden omgetoverd tot een griezelige Halloweenoutfit.

  • Compleet Kostuum: Het Bad Santa Kostuum bevat alle essentiële elementen, van de jas tot de pofbroek en de gestreepte pinnemuts, voor een meeslepende transformatie.

  • Veelzijdig Gebruik: Of je nu de slechte broer van de Kerstman wilt zijn of een Donkere Tovenaar wilt portretteren, dit kostuum past bij elke duistere kerstfantasie en kan ook dienen als een huiveringwekkend Halloween-kostuum.

  • Huur en Voeg Je Eigen Stijl Toe: Voeg je eigen pruik en baard toe om je Bad Santa look te personaliseren en maak van Halloween een nachtmerrieachtige ervaring.

Suggesties voor Gebruik:

  • Alternatieve Kerstviering: Verander Kerstmis in een onvergetelijke ervaring door een alternatieve, donkere kerstman te worden.

  • Themafeest Sensatie: Laat een blijvende indruk achter op kerstfeesten en themafeesten door je te kleden als deze ongebruikelijke kerstfiguur.

  • Halloween Griezel: Transformeer op Halloween in een enge en duistere figuur die de nacht regeert.

  • Cosplay en Theatrale Vertoningen: Schitter op cosplay-evenementen en theatrale vertoningen met dit intrigerende personage.

  • Fotomomenten: Creëer onvergetelijke beelden van je duistere kersttransformatie en griezelige Halloweenlook en deel ze met vrienden en familie.

Huur nu en omhul jezelf in de mysterie van de Bad Santa voor een kerst als geen ander en een Halloween die de rillingen over je rug doet lopen!  Wacht niet langer! Huur ons Bad Santa Kostuum en neem de rol aan van de Antikerstman en geef een onvergetelijke en duistere draai aan zowel Kerstmis als Halloween.

Price: 
€ 45,00