Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Evil Skull

Titel:
Evil Skull Kostuum Demon Halloween

ARTIKEL:
99.026.008
Productomschrijving: 

Laat de angstaanjagende nacht van Halloween tot leven komen met het Evil Skull Kostuum uit onze Verhuur - De Levende Dood komt je halen!

Bereid je voor op een nacht vol huiveringwekkende verschijningen en de duistere geest van Halloween met het Evil Skull Kostuum uit onze Verhuur. Dit macabere kostuum biedt de ultieme transformatie tot een levende doodskop, klaar om de rillingen over ieders rug te sturen. Het omvat een breed zwart gewaad met brede mouwen, een wit latex Doodshoofd Masker waarvan de mond beweegbaar is om een angstaanjagende grimas te creëren, en latex benige handen die je transformatie tot in de details perfectioneren. Dit kostuum is beschikbaar in onesize, zodat je jezelf kunt onderdompelen in de duisternis van Halloween.  Ons Evil Skull Kostuum huren kan in maat onesize (M/XL)

Kenmerken:

  • Levende Doodskop: Ons Evil Skull Kostuum biedt een beangstigend realistische transformatie tot een levende doodskop met beweegbare mond.

  • Compleet Kostuum: Het kostuum bevat alle benodigde elementen voor een angstaanjagende look, van het gewaad tot het masker en de handen.

  • Halloween Focus: Dit kostuum is speciaal ontworpen om de nacht van Halloween te domineren en iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

Suggesties voor Gebruik:

  • Halloween Horror: Verschijn op Halloween-feesten als de ultieme angstaanjagende verschijning die nachtmerries tot leven brengt.

  • Doodskopparade: Leid een enge parade van doodskoppen en geesten tijdens trick-or-treat-evenementen.

  • Horror Fotoshoots: Creëer onvergetelijke enge foto's om de duistere sfeer van Halloween vast te leggen.

  • Schrikeffecten: Gebruik dit kostuum in spookhuizen of op Halloween-evenementen om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

Huur nu en word de verschrikkelijke verschijning van Halloween die niemand zal vergeten!  Wacht niet langer! Huur ons Evil Skull Kostuum en breng de nacht van Halloween tot leven en laat een onvergetelijke en angstaanjagende indruk achter op dit spookachtige feest.

Price: 
€ 35,00