Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Gevangene

Titel:
Gevangene Pak Geel Zwart

ARTIKEL:
99.016.011
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van klassieke gevangenisfilms met ons opvallende "Gevangene Pak Geel Zwart" uit onze verhuur! Dit driedelige kostuum is de perfecte keuze voor themafeesten, Halloween, carnavals of toneelvoorstellingen waar je een onvergetelijke indruk wilt achterlaten. Met zijn iconische brede gele en zwarte strepen ben je direct herkenbaar als de meest stijlvolle "gevangene" op elk evenement.

Het kostuum bestaat uit een comfortabele rechte broek, een bijpassende trui, en een mutsje, allemaal uitgevoerd in het direct herkenbare geel-zwarte strepenpatroon dat zo kenmerkend is voor het traditionele gevangenenuniform. Het unieke celnummer op de borst voegt een persoonlijk tintje toe aan je outfit, waardoor je niet alleen deel uitmaakt van de gevangenispopulatie, maar ook je eigen verhaal kunt vertellen.

Dit Gevangene Pak Geel Zwart huren kan in een breed scala aan maten (S, M, L, XL) om ervoor te zorgen dat iedereen de perfecte pasvorm kan vinden. Of je nu op zoek bent naar een kostuum voor een soloperformance of een groepsoutfit nodig hebt, dit pak biedt comfort, stijl, en veelzijdigheid.

Niet alleen is dit gevangenekostuum een hit op feestjes en evenementen, maar het is ook een geweldige keuze voor fotomomenten en social media, waar het gegarandeerd voor levendige reacties zal zorgen. Trek dit pak aan en je bent klaar om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, terwijl je tegelijkertijd in het middelpunt van de belangstelling staat.

Zoek je een uniek, comfortabel en opvallend kostuum voor je volgende verkleedpartij? Kies dan voor ons "Gevangene Pak Geel Zwart" en beland niet achter de tralies, maar juist in de schijnwerpers. Bestel nu en maak je klaar om te 'ontsnappen' in stijl!

 

 

 

 

 

Price: 
€ 25,00