Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Haarspray Rood Uitwasbaar 125 ml

Titel:
Haarspray Rood Uitwasbaar 125 ml

ARTIKEL:
41540R
Productomschrijving: 

Geef je kapsel een vurige en opvallende uitstraling met onze rode haarspray van 125 ml. Deze veelzijdige haarspray stelt je in staat om te experimenteren met een gedurfde en energieke look. En het beste van alles? Het is gemakkelijk uitwasbaar, waardoor je zonder zorgen kunt spelen met verschillende stijlen.

Of je nu een themafeest, een concert, een festival of een gekostumeerd evenement bijwoont, onze rode haarspray voegt een speels en levendig element toe aan je kapsel. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een unieke en opvallende uitstraling die de aandacht trekt.

Dankzij de uitwasbare formule hoef je je geen zorgen te maken over langdurige kleurveranderingen. Na het feestje kun je de rode kleur eenvoudig uitwassen en je haar terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat.

Laat je persoonlijkheid stralen en gebruik onze rode haarspray voor diverse gelegenheden. Voeg een vurig accent toe aan je festivallook, geef je Halloween-kostuum wat extra pit, voeg wat extra flair toe aan een gekostumeerd feest of breng gewoon de passie en energie van rood in je dagelijks leven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel vandaag nog onze rode haarspray van 125 ml en ontdek de grenzeloze mogelijkheden ervan. Laat je haar stralen en geniet van een energieke en opvallende look voor verschillende gelegenheden.

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: