Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Duivel met Hoorns Mini Skelet Halloween Decoratie 40 cm

Titel:
Duivel met Hoorns Mini Skelet Halloween Decoratie 40 cm

ARTIKEL:
24407
Productomschrijving: 

Op zoek naar een schattige en toch griezelige Halloween decoratie? Ontmoet ons Mini Skeletje met kleine duivelshoorns! Dit volledige mini-skelet, vervaardigd uit duurzaam plastic en met een hoogte van ongeveer 40 cm, voegt een speels element toe aan je Halloween decor.

Dit charmante decoratiestuk is vakkundig vormgegeven als een klassiek skelet, maar met een schattige en ondeugende twist - twee kleine duivelshoorns sieren zijn voorhoofd. Het combineert de griezelige Halloween-sfeer met een dosis humor en charme, waardoor het perfect is voor diverse decoratiemogelijkheden.

Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van dit unieke product:

  1. Halloween Decoratie: Plaats het Mini Skeletje als een onverwacht en grappig element in je Halloween decor. Het zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op de gezichten van je gasten toveren.

  2. Tafeldecoratie: Gebruik het als een centraal stuk op je Halloween diner- of feesttafel voor een vleugje humor en griezeligheid.

  3. Fotoprop: Creëer een fotobooth met dit Mini Skeletje als achtergrond of rekwisiet. Het zal fantastische herinneringen aan je Halloween-evenement vastleggen.

  4. Themafeest: Als je een themafeest organiseert met een Halloween- of griezelthema, voeg dit Mini Skeletje dan toe aan je decor om een leuke en speelse sfeer te creëren.

Dit Mini Skeletje met kleine duivelshoorns is een veelzijdige en unieke decoratie die een speelse draai geeft aan je Halloween-feest of decor. Bestel het vandaag nog en maak je klaar om je gasten te verrassen met dit charmante en ondeugende Halloween-skelet!

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: