Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Litteken VEILIGHEIDSPELDEN

Titel:
Latex Litteken Drie Veiligheidspelden die wonden bijeenhouden

ARTIKEL:
4160P
Productomschrijving: 

Creëer een angstaanjagende en realistische look met ons product van drie veiligheidsspelden die lijken te fungeren als hechtingen om een grote wond bijeen te houden. Deze indrukwekkende special effects make-up voegt een extra dosis gruwelijkheid toe aan je kostuum, waardoor het lijkt alsof je zojuist een ernstig letsel hebt opgelopen.

Dit product is eenvoudig aan te brengen met de bijgeleverde vloeibare latex, waarmee je de spelden naadloos kunt laten overgaan in je huid. Voor een langdurige bevestiging raden we aan om een klein flesje theaterlijm toe te voegen aan je bestelling, zodat de veiligheidsspelden stevig op hun plaats blijven zitten gedurende de hele avond.

Of je nu de rol van een gewonde soldaat, een slachtoffer van een ongeluk of een horrorpersonage wilt aannemen, deze veiligheidsspelden die een grote wond bijeenhouden, zullen zeker de aandacht trekken en een indrukwekkend niveau van realisme toevoegen aan je uiterlijk.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren met deze huiveringwekkende en overtuigende special effects make-up. Wees er snel bij, want dit product is een must-have voor elke liefhebber van realistische make-up en angstaanjagende kostuums.

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: