Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Weerwolf handschoenen

Titel:
Weerwolf handschoenen Bruin met vacht

ARTIKEL:
00220
Productomschrijving: 

Transformeer in Stijl met Onze Realistische Bruine Weerwolf Handschoenen met Latex en Vacht!

Wil je jezelf in een handomdraai in een angstaanjagende weerwolf veranderen? Onze bruine weerwolf handschoenen zijn precies wat je nodig hebt! Deze unieke handschoenen combineren latex weerwolf handen met zachte, langharige vacht, en zijn perfect voor het creëren van een realistische weerwolflook. Of je nu een weerwolfkostuum draagt voor Halloween, cosplay, of een ander evenement, deze handschoenen tillen je transformatie naar een hoger niveau.

  • Realistische Weerwolfhanden: Onze handschoenen zijn voorzien van levensechte bruine latex weerwolfhanden die tot aan de polsen reiken. De gedetailleerde textuur en kleur geven je een angstaanjagende uitstraling die iedereen zal verbazen.

  • Zachte en Luxueuze Vacht: Aan de polsen gaan de latex handen over in een prachtige bruine langharige vacht, die zich uitstrekt tot aan de ellebogen. Deze vacht voelt heerlijk zacht aan en voegt een extra laag realisme toe aan je weerwolfkostuum.

  • Comfortabele Pasvorm: De handschoenen zijn gemaakt van spandex, waardoor ze comfortabel en elastisch zijn. Ze passen gemakkelijk om de meeste handmaten en blijven goed zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongemak tijdens het dragen.

  • Geschikt voor Diverse Gelegenheden: Of je nu op zoek bent naar de perfecte handschoenen voor Halloween, cosplay, theaterproducties of andere kostuumevenementen, deze bruine weerwolf handschoenen zijn veelzijdig en passen bij verschillende kostuums.

Bestel vandaag nog en maak je weerwolfkostuum compleet met onze hoogwaardige bruine weerwolf handschoenen. Verbaas je vrienden en maak indruk op iedereen met je realistische transformatie. Wacht niet langer, bestel nu en maak je klaar om te schitteren tijdens je volgende evenement!

€ 12,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: