Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Set Witte Tovenaarspruik en Witte Tovenaar Baard

Titel:
Set Witte Tovenaarspruik en Tovenaar Baard

ARTIKEL:
M6137
Productomschrijving: 

Betreed de magische wereld van wijze en mystieke tovenaars met onze Set Witte Tovenaarspruik en Witte Baard Tovenaar. Deze set is de perfecte keuze voor het belichamen van legendarische figuren zoals Merlijn, Gandalf of andere wijze Fantasy Mannen.

De set bestaat uit een stralend witte, lange pruik die majestueus tot aan de borst reikt, en een even lange witte baard met bijgevoegde snor. De bevestiging van de baard gebeurt met een elastische band rond de oren, wat zorgt voor een comfortabele en stevige pasvorm.

Of je nu van plan bent om op te treden als een alwetende tovenaar, een raadselachtige oude man of een ander machtig personage, deze set voegt een onmiskenbare dosis gezag en mystiek toe aan je look.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, zal deze set je transformeren in een wijze en betoverende verschijning die klaar is om de geheimen van de wereld te onthullen.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren als een onvergetelijke tovenaar. Wees er snel bij, want deze Set Witte Tovenaarspruik en Witte Baard Tovenaar is een onmisbaar accessoire voor elke liefhebber van magie, fantasy en mystieke kostuums.

€ 25,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: