Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Eenhoorn Skull Halloween Deco 20 cm

Titel:
Eenhoorn Mini Skelet met Fur Halloween Deco 20 cm

ARTIKEL:
770111
Productomschrijving: 

Op zoek naar een decoratief stuk dat je Halloween tafel tot leven brengt en tegelijkertijd een sprankelende, betoverende uitstraling heeft? Laat je betoveren door ons Eenhoorn Mini Skelet met Regenboog Fur Deco! Dit plastic eenhoorn skelet, dat ongeveer 20 cm bij 20 cm meet, is een uniek stuk dat een delicate balans tussen schattigheid en griezeligheid creëert.

Dit bijzondere decoratiestuk is gedetailleerd afgewerkt met een pluizige regenboogkleurige fur, waardoor het een speelse en magische uitstraling krijgt. Is het schattig of akelig? Dat mag je zelf beslissen! Deze veelzijdige eenhoorn kan zowel een glimlach als een rilling opwekken, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren.  Ideaal ook om jouw Halloween fotobooth wat extra aan te kleden.

Of je nu van plan bent om je Halloween tafel te decoreren met een unieke twist of op zoek bent naar een betoverend cadeau voor je beste vriendin, deze Eenhoorn Skelet met Regenboog Fur Deco zal zeker de aandacht trekken en de gesprekken op gang brengen.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje magie en mysterie toe aan je decor. Dit is jouw kans om een uniek en betoverend stuk aan je collectie toe te voegen. Laat je inspireren door de dualiteit van dit charmante en fascinerende decoratiestuk!

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: