Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Wilde Pruik Bruin Het Beest of Wolf

Titel:
Wilde Pruik Bruin Het Beest of Wolf

ARTIKEL:
4014
Productomschrijving: 

Verander in een mysterieuze en wilde creatie met onze Pruik Bruin Het Beest of Wolf. Deze pruik is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar de ultieme transformatie in personages zoals Het Beest of een bruine, wilde (weer)wolf.

De pruik heeft een prachtige bruine kleur en middenlange haren die wild alle kanten opgaan, waardoor je een onmiskenbaar uitstraling van wildheid en mysterie krijgt. Deze pruik is perfect voor het belichamen van iconische en angstaanjagende figuren zoals Het Beest uit Belle en het Beest of de legendarische (weer)wolf uit talloze mythen en verhalen.

Of je nu van plan bent om op te treden als een sprookjesachtig wezen, een angstaanjagende weerwolf, of gewoon een personage wilt zijn met een ongetemde uitstraling, deze pruik zal je look voltooien.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en comfortabel om te dragen, zal deze pruik je transformeren in een onvergetelijke verschijning die klaar is om de duisternis te omarmen.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren als Het Beest of een mysterieuze wolf. Wees er snel bij, want deze Pruik Bruin Het Beest of Wolf is een must-have voor elke liefhebber van mythische kostuums en wilde transformaties.

 

 

 

€ 18,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: