Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Veiligheidspeld in huid

Titel:
Latex Litteken met 3 Veiligheidspelden door huid

ARTIKEL:
4162L
Productomschrijving: 

Streef naar een huiveringwekkende en choquerende look met ons product met drie afzonderlijke veiligheidsspelden die lijken door de huid gestoken te zijn. Deze indrukwekkende creatie voegt een extra dosis realisme toe aan je kostuum, waardoor het lijkt alsof je werkelijk de ultieme prijs hebt betaald.

Dit product is eenvoudig aan te brengen met bijgeleverde vloeibare latex, waarmee je de randen naadloos kunt laten overgaan in je huid. Voor een duurzame bevestiging raden we aan om een klein flesje theaterlijm toe te voegen aan je bestelling, zodat de veiligheidsspelden stevig op hun plaats blijven zitten.

Of je nu een enge look wilt creëren voor Halloween, een freakshow-act wilt uitvoeren, of gewoon wilt shockeren, deze veiligheidsspelden door de huid zullen zeker de aandacht trekken en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om de grenzen van de verbeelding te doorbreken met deze verbluffende creatie. Wees er snel bij, want dit product is een must-have voor elke liefhebber van schokkende en verbazingwekkende make-up en kostuums.

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: