Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Doodskop Skelet Latex

Titel:
Masker Doodskop Skelet Latex

ARTIKEL:
36476
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van het bovennatuurlijke met ons Latex Masker Doodskop Skelet - een angstaanjagend meesterwerk van horror en authenticiteit. Dit masker is met de hand beschilderd om de indruk te wekken dat het al eeuwen oud is, en de verouderde details zullen elke toeschouwer versteld doen staan.

Wat dit masker echt uniek maakt, is de beweegbare onderkaak. Met deze functie kun je jezelf transformeren in een huiveringwekkende doodskop die je mond opent en sluit voor extra realisme en drama.

Dit Doodskop Skeletmasker is gemaakt van hoogwaardig latex en is ideaal voor Halloween, kostuumfeesten, toneelvoorstellingen en andere gelegenheden waarbij je jezelf wilt onderdompelen in de duistere wereld van het bovennatuurlijke. Verbaas je vrienden en familie met dit meeslepende masker dat zeker een blijvende indruk zal achterlaten.

Haal vandaag nog ons Latex Masker Doodskop Skelet in huis en breng je enge alter ego tot leven. Maar wees er snel bij, want dit masker is een ware blikvanger en zal snel uitverkocht zijn!

€ 16,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: