Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Chucky Masker Latex Halloween

Titel:
Chucky Masker Latex Halloween

ARTIKEL:
39969
Productomschrijving: 

Laat de nachtmerries tot leven komen met ons officieel gelicenseerde Chucky masker uit latex met ros haar! Dit masker is een nauwgezette reproductie van het angstaanjagende Chucky-personage en is de perfecte keuze voor Halloween of een Hollywood-thema feestje.

Kenmerken:

  • Authentieke weergave: Ons Chucky masker vangt de essentie van het iconische personage tot in de kleinste details. Met zijn rosse haar en lugubere uitstraling, zal je eruit zien als de levende nachtmerrie die Chucky is.

  • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van duurzaam latex, biedt dit masker niet alleen een realistische look, maar ook comfort en duurzaamheid, zodat je het meerdere keren kunt dragen.

  • Geschikt voor elke gelegenheid: Of het nu Halloween is, een Hollywood-feestje, of gewoon een avondje griezelen, ons Chucky masker maakt van jou het middelpunt van de aandacht.

  • Officieel gelicenseerd: Dit masker is officieel gelicenseerd, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en getrouwe weergave van het personage garandeert.

Stap in de schoenen van de beruchte moordlustige pop met ons Chucky masker en laat je gasten versteld staan op elk feest.

Koop nu en maak je klaar om mensen de rillingen over de rug te laten lopen!  Wacht niet langer! Met ons Chucky masker creëer je een angstaanjagende sfeer op Halloween of een onvergetelijk Hollywood-feestje. Bestel nu en maak je klaar voor een avond vol horror en spanning!

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: