Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

weerwolf wenkbrauwen en bakkebaarden

Titel:
weerwolf wenkbrauwen en bakkebaarden bruin

ARTIKEL:
11553
Productomschrijving: 

Wil je jezelf omtoveren tot een mysterieuze wolf, een woeste beestachtige verschijning, of misschien zelfs een angstaanjagende weerwolf? Onze Langharige Wenkbrauwen en Bakkebaarden in bruine langharige vacht zijn precies wat je nodig hebt om die transformatie te laten slagen.

Waarom kiezen voor onze Langharige Wenkbrauwen en Bakkebaarden?

  1. Realistische Uitstraling: Deze hoogwaardige wenkbrauwen en bakkebaarden zijn gemaakt van langharige vacht in een natuurlijke bruine kleur, waardoor je een onmiskenbare en realistische look krijgt.

  2. Eenvoudig te Bevestigen: Onze producten zijn voorzien van een zelfklevende strip, zodat je ze gemakkelijk kunt bevestigen. Voor een extra stevige hechting raden we het gebruik van theaterlijm aan, die je ook in onze winkel kunt vinden.

  3. Veelzijdigheid: Of je nu een themafeest bijwoont, een toneelstuk opvoert, of gewoon wat plezier wilt hebben, deze wenkbrauwen en bakkebaarden zijn perfect voor allerlei kostuums en gelegenheden.

Tips voor gebruik:

  • Combineer deze accessoires met een bijpassende pruik en kleding om je transformatie compleet te maken.
  • Gebruik make-up om extra details toe te voegen aan je gezicht en hals.

Laat je creativiteit de vrije loop en maak indruk met je wolfachtige verschijning. Bestel vandaag nog onze Langharige Wenkbrauwen en Bakkebaarden en bereid je voor op een onvergetelijke transformatie!

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: