Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoed Spanjaard Vilt met rode bolletjes

Titel:
Hoed Spanjaard Vilt met rode bolletjes

ARTIKEL:
34570
Productomschrijving: 

Ben je op zoek naar een leuke Spaanse verkleedhoed van vilt met typische rode bolletjes? Zoek niet verder, want wij hebben wat je nodig hebt! Onze Spaanse verkleedhoeden zijn gemaakt van hoogwaardig vilt en verkrijgbaar in één maat, zodat je de perfecte hoed kunt kiezen voor je volgende Spaanse themafeest of carnaval.

Onze verkleedhoeden zijn ontworpen om er net zo uit te zien als de traditionele hoeden die in Spanje worden gedragen. Of je nu op zoek bent naar een flamenco-danseres hoed of een matador hoed, wij hebben de perfecte hoed voor jou. Onze hoeden zijn ook geschikt voor andere Spaanse kostuums en rollenspellen.

We bieden snelle verzending en een gemakkelijk retourbeleid, zodat je gemakkelijk kunt bestellen en retourneren als dat nodig is. Onze verkleedhoeden zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit, zodat je waar voor je geld krijgt.

Als je op zoek bent naar een unieke en authentieke verkleedhoed voor je volgende Spaanse themafeest of carnaval, dan zijn onze Spaanse vilten verkleedhoeden de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te dansen en te feesten als een echte Spanjaard!

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: