Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Pijpenkrul Dames Zwart

Titel:
Pruik Pijpenkrul Zwart Dames Colette

ARTIKEL:
21025
Productomschrijving: 

Ontdek de "Colette" Pruik in Zwart: Een Betoverende Zwarte Pruik met Pijpenkrullen.  De zwarte versie van onze "Colette" pruik is de ultieme keuze voor wie zoekt naar een pruik die zowel mysterie als elegantie uitstraalt. Deze opvallende zwarte pruik met pijpenkrullen is perfect voor het vertolken van krachtige en geraffineerde personages, ideaal voor zowel moderne als historische vertolkingen.

Kenmerken van de Zwarte "Colette" Pruik

  • Kleur en Stijl: De intense zwarte kleur geeft een dramatisch effect dat perfect past bij zowel lichte als donkere kostuums. De elegante pijpenkrullen zijn nauwkeurig gestyled voor een volumineuze en aantrekkelijke uitstraling.
  • Lengte en Textuur: De pruik strekt zich uit tot net iets verder dan de schouders, en biedt zo een verfijnde en tijdloze look. De krullen beginnen bij een middenlijn, waardoor de pruik een symmetrische en geordende uitstraling heeft.
  • Froefroe Details: Een subtiele froefroe, die van het midden naar de zijkanten is gekamd, voegt een extra laag van stijl toe en frameert het gezicht op een flatterende manier.

Perfect voor Diverse Gelegenheden

De zwarte "Colette" pruik is ideaal voor het nabootsen van iconische personages uit verschillende tijdperken of voor gebruik in gothic, fantasy en andere thematische settings.

  • Victoriaanse en Gotische Kapsels: De donkere kleur en rijke krullen maken deze pruik perfect voor Victoriaanse, gothic of zelfs vampierthema’s.
  • Barok en Rococo Rollen: Geef een unieke twist aan je Barok- of Rococopersonage met deze opvallende zwarte pruik, die zowel luxe als mysterie uitstraalt.

Duurzaamheid en Gebruiksgemak

Gemaakt van premium synthetische materialen, is de "Colette" pruik ontworpen voor zowel realisme als duurzaamheid. De pruik is makkelijk te onderhouden en biedt langdurig comfort, ideaal voor uitgebreide draagsessies bij evenementen of voorstellingen.

Waar Te Koop?

Bezoek onze website om de zwarte "Colette" pruik te ontdekken en te bestellen. Deze pruik is een fantastische keuze voor acteurs, cosplayers en liefhebbers van historische kledij die op zoek zijn naar een pruik die zowel kwaliteit als stijl biedt. Bestel nu en breng diepte en karakter toe aan je volgende optreden met onze zwarte pruik met pijpenkrullen!

€ 22,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: