Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kerstelf Kostuum Luxe Fluweel Heren

Titel:
Kerstelf Kostuum Luxe Fluweel Heren

ARTIKEL:
99.028.003
Productomschrijving: 

Wil je dit jaar schitteren op het kerstfeest en de beste helper van de Kerstman worden? Onze verhuur van het Luxe Fluweel Kerstelf Kostuum voor mannen is precies wat je nodig hebt. Dit prachtig vervaardigde kostuum is de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en feestelijke outfit.

Ons Kerstelf Kostuum is half dieprood en half donkergroen, met een lengte die tot net boven de knie reikt en kenmerkende elfige punten aan de onderkant. De typische puntige groene kraag en de bijpassende asymmetrische groene elfenmuts zorgen voor die authentieke elf-uitstraling waar iedereen van houdt. En als kers op de taart wordt een rode collan meegeleverd om je look helemaal af te maken.

Het is nu gemakkelijker dan ooit om de Kerstman te assisteren, want ons Kerstelf Kostuum huren kan in verschillende maten: M, L, XL en XXL. Of je nu deelneemt aan een kerstfeest, een parade of gewoon een glimlach op ieders gezicht wilt toveren, dit kostuum zal zeker indruk maken.

Huur ons Kerstelf Kostuum Luxe Fluweel Man!  Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een opvallende kerstoutfit. Aarzel niet langer en maak je reservering vandaag nog, want de kerstdagen komen eraan en je wilt er absoluut op je best uitzien. Laat de festiviteiten beginnen!

Price: 
€ 40,00