Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Dame Anna

Titel:
Middeleeuwse Jurk Bordeaux Fluweel Luxe Anna

ARTIKEL:
99.011.002
Productomschrijving: 

Betreed een betoverende wereld van weelde en elegantie met onze verbluffende Middeleeuwse Jurk in bordeaux fluweel uit onze verhuur.  Een ware tijdloze schat die beschikbaar is voor verhuur in zowel XL als XXL maten. Deze luxueuze outfit is doordrenkt met prachtige details die je terugvoeren naar een glorieuze tijdperk van hoffelijkheid en stijl.

Het hart van deze jurk is het bordeaux fluwelen kleed, met zijn ongelooflijke textuur en diepe kleur. Het decoleté is subtiel uitgesneden, waardoor je natuurlijke gratie wordt geaccentueerd. Het hoogtepunt wordt gevormd door de goudkleurige kantafwerking, die een vleugje koninklijke verfijning toevoegt en de aandacht naar je schoonheid trekt.

Elke beweging is een elegante dans, dankzij de driekwartsmouwen die zijn versierd met dezelfde goudkleurige kant. Terwijl je je armen beweegt, glinstert het kant als een subtiel eerbetoon aan je verfijnde smaak. Een bijpassend fluwelen lint wacht op je om je taille te omarmen, je vormen te accentueren en een vleugje finesse toe te voegen aan het geheel.

Wil je nog meer schitteren? Kies dan voor de optionele bijpassende tiara of hoofdstuk, waarmee je jezelf transformeert tot een ware koninklijke verschijning. Hoewel deze niet op de foto te zien zijn, tillen ze je look naar een nog hoger niveau van weelde en allure.

Of je nu schittert op een historisch themafeest, de show steelt op een Renaissance-festival of de aandacht trekt op een chic kostuumgala, onze Middeleeuwse Jurk in bordeaux fluweel huren kan in maten XL en XXL en is de sleutel tot een onvergetelijke verschijning.

Grijp de gelegenheid aan om de geschiedenis tot leven te brengen met jou als stralend middelpunt. Reserveer vandaag nog je plek om deze luxueuze jurk te dragen en voorzie jezelf van een ervaring die je nog lang zult koesteren. Neem contact met ons op om te boeken en eventuele vragen weg te nemen. Laat de magie van de Middeleeuwen jouw verhaal vertellen.

Price: 
€ 50,00