Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Nasa Helm Stof Wit Ruimte

Titel:
Nasa Astronautenhelm Stof Wit Ruimte

ARTIKEL:
51282
Productomschrijving: 

Stap in de voetsporen van astronauten en beleef je eigen ruimteavonturen met onze Witte NASA Ruimtehelm! Dit verkleeditem is perfect voor volwassenen die hun fantasie willen laten spreken tijdens feestjes, kostuum evenementen, en ruimte-themafeesten.

Deze ruimtehelm is gemaakt van zachte, comfortabele witte stof en biedt de ideale pasvorm voor volwassenen. Vooraan is de beroemde Amerikaanse vlag subtiel gestikt, waardoor je eruitziet als een echte NASA-astronaut.

Met deze Witte NASA Ruimtehelm voeg je een authentiek en onderscheidend element toe aan je ruimtekostuum. Het is een geweldige manier om je enthousiasme voor ruimteverkenning te laten zien en een leuke toevoeging aan je verkleedkist.

Of je nu een ruimtefeestje hebt of gewoon een buitenaards goed kostuum wilt dragen, onze Witte NASA Ruimtehelm zal je veranderen in een echte ontdekkingsreiziger van het heelal!

Bestel nu je Witte NASA Ruimtehelm en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je klaarmaakt voor je eigen ruimteavontuur!

€ 9,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: