Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Gouden Hoorns Plastiek op rekker Superheld

Titel:
Gouden Hoorns Plastiek op rekker Superheld

ARTIKEL:
13072
Productomschrijving: 

Verander in een iconische superheld of antiheld met onze Gouden Hoorns op rekband, geïnspireerd door een bekende Superheld.  Deze Gouden Hoorns zijn een subtiele en krachtige manier om jezelf te transformeren in een personage dat een complexe mix van duisternis en charme belichaamt, vergelijkbaar met het karakter Loki.

Onze Gouden Hoorns zijn gemaakt van duurzaam plastic en zijn bevestigd aan een comfortabele rekband die gemakkelijk om je hoofd past. De glanzende gouden afwerking voegt een vleugje koninklijke uitstraling toe aan je look, terwijl de hoorns zelf een hint van mysterie en kracht uitstralen.

Deze accessoire is ideaal voor cosplay-evenementen, themafeesten of gewoon als je in de stemming bent om je innerlijke antiheld naar voren te brengen. Met deze Gouden Hoorns kun je de sfeer van een bekende Superheld vastleggen zonder hun naam te noemen.

Bestel vandaag nog onze Gouden Hoorns op rekband en maak je klaar om de charme en de kracht van een van de meest gedenkwaardige antihelden in de wereld van fictie te belichamen.

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: