Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mini Mad hatter hoed dames

Titel:
Mini Mad hatter hoed dames

ARTIKEL:
48887
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van Alice in Wonderland met ons prachtige Paarse Minihoedje op diadeem, geïnspireerd door de excentrieke stijl van de Mad Hatter!

Bij ons bieden we een uniek en betoverend accessoire voor sprookjesliefhebbers: een paars minihoedje op een comfortabele diadeem, geïnspireerd door de magische wereld van Alice in Wonderland. Dit hoedje is versierd met een schitterende pauwenveer, kleurrijke bloemen, sierlijke veertjes en een delicate vlinder, waardoor het de perfecte vrouwelijke versie is van de Mad Hatter.

Ons Paarse Minihoedje op diadeem voegt een speels en fantasierijk element toe aan je outfit. Of je nu naar een sprookjesfeest, cosplay-evenement of fantasy bijeenkomst gaat, dit hoedje zal zeker de aandacht trekken en je laten stralen als een echte avonturier in Wonderland.

Dit bijzondere accessoire is speciaal ontworpen voor een comfortabele pasvorm op de diadeem en kan moeiteloos gedragen worden. Met zijn paarse kleur, schitterende pauwenveer, kleurrijke bloemen, veertjes en vlinder is dit minihoedje een waar kunstwerk op zich.

Betreed de wereld van sprookjes en fantasie met ons Paarse Minihoedje op diadeem. Bestel vandaag nog en laat je innerlijke avonturier en charmeur tot leven komen!

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: