Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vikinghelm Latex Stripfiguur met vlechten

Titel:
Vikinghelm Latex Stripfiguur met vlechten

ARTIKEL:
34105
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van onverschrokken krijgers met onze opvallende latex vikinghelm, compleet met twee kenmerkende rosse vlechten aangestikt! Deze helm omarmt de geest van dappere strijders op een speelse en in het oog springende manier, waardoor je uitstraling direct tot leven komt.

Onze latex vikinghelm is met vakmanschap vervaardigd en zorgt voor een indrukwekkende uitstraling. De aangestikte rosse vlechten voegen een authentiek element en persoonlijkheid toe aan je look, waardoor je je kunt voorstellen als een moedige krijger klaar om epische avonturen aan te gaan.

Of je nu een kostuumfeest bijwoont, een fantasie-evenement bezoekt of simpelweg wilt schitteren in de menigte, deze latex vikinghelm met de kenmerkende rosse vlechten is het perfecte accessoire. Het voegt een boeiend detail toe aan je uitstraling en trekt ongetwijfeld de aandacht.

Wacht niet langer om je innerlijke krijger te omarmen en jezelf te onderscheiden met onze unieke latex vikinghelm. Plaats nu je bestelling en maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van onverschrokken avonturiers, met een vleugje historische flair. Creëer een gedenkwaardige aanwezigheid met dit intrigerende en vermakelijke accessoire!

€ 16,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: