Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Glazen Fles met Gif of Toverdrank Decoratie

Titel:
Glazen fles met gif of Toverdrank Decoratie

ARTIKEL:
26762
Productomschrijving: 

Op zoek naar een decoratief element dat je Halloween nacht of heksenfeest naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Onze decoratieve flesjes met "Gif" of "Toverdrank" in een authentieke glazen flesjes van 20 cm hoog, zijn het perfecte ingrediënt om een vleugje magie en mysterie toe te voegen aan je evenement.

Deze flesjes zijn geïnspireerd op de hoogste standaarden van Hoghwarts en bevatten een intrigerend zwart "heksenbrouwsel" dat eruitziet alsof het rechtstreeks uit de toverwereld komt. Elk flesje is voorzien van een nostalgisch etiket dat het geheel een betoverende uitstraling geeft.

Hoewel deze flesjes eruitzien als een heksengift, zijn ze volledig veilig en bedoeld als puur decoratiemateriaal. Ze zijn perfect om je huis of feestlocatie om te toveren tot een betoverende omgeving die je gasten versteld zal doen staan.

Of je nu een echte tovenaar bent die een stukje magie wil toevoegen aan je collectie, of gewoon op zoek bent naar een decoratief hoogtepunt voor je Halloween nacht of heksenfeest, deze flesjes brengen dat vleugje mystiek en allure dat je zoekt.

Bestel vandaag nog en laat je gasten in verwondering achter terwijl ze zich onderdompelen in de betoverende sfeer van jouw evenement. Mis deze kans niet om een stukje Hoghwarts-magie in huis te halen!  

Let op: Prijs per stuk

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: