Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vleugels Engel in Pastelkleur

Titel:
Vleugels Engel in Pastelkleur

ARTIKEL:
80008
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we betoverende engelenvleugels aanbieden met pastelkleurige veertjes in zachtroze, zachtblauw, zachtgroen en zachtgeel! Deze vleugels zijn een perfect accessoire om een hemelse en dromerige touch toe te voegen aan je outfit. Met een afmeting van 35 cm op 60 cm zijn ze compact en gemakkelijk te dragen.

Onze engelenvleugels met pastelkleurige veertjes zijn met liefde ontworpen om een sierlijke en etherische uitstraling te geven. De zachte pastelkleuren in zachtroze, zachtblauw, zachtgroen en zachtgeel voegen een vleugje tederheid en schoonheid toe, waardoor je eruitziet als een betoverend wezen. Deze vleugels zijn perfect voor dromerige festivals, kostuumfeesten, cosplay-evenementen of zelfs als een speelse toevoeging aan je dagelijkse outfit.

Met hun compacte afmeting zijn deze vleugels veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en looks. Of je nu een engelachtige uitstraling wilt creëren, een dromerige sfeer wilt toevoegen aan je engelen- ,feeën- of unicornkostuum, of gewoon je persoonlijke stijl wilt versterken, deze engelenvleugels met pastelkleurige veertjes zijn de perfecte keuze.

Onze vleugels zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zodat je moeiteloos kunt bewegen terwijl je er prachtig uitziet. Ze zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, waardoor iedereen kan genieten van de betoverende charme van deze engelenvleugels.

Dus als je op zoek bent naar engelenvleugels met een dromerige uitstraling, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog en voeg een hemelse en betoverende touch toe aan je outfit met onze prachtige engelenvleugels met pastelkleurige veertjes. Laat je innerlijke schoonheid en tederheid stralen met deze goddelijke accessoires!

€ 12,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: