Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Punthoed Fee of Jonkvrouw

Titel:
Punthoed Fee of Jonkvrouw

ARTIKEL:
74847
Productomschrijving: 

Betreed een wereld van betovering en elegantie met onze prachtige Punthoed, speciaal ontworpen voor jonkvrouwen en feeën. Verkrijgbaar in bordeaux/goud, groen/goud en zwart/goud stofcombinaties, met elk een verfijnd barok motief in glanzend goud. Bovendien is deze magische hoed voorzien van een delicaat voile aan de bovenkant van de punt. Als je op zoek bent naar de perfecte finishing touch voor je kostuum, hoef je niet verder te zoeken. Hier kun je jouw ideale Punthoed met barok motief kopen om je look te laten schitteren.

Stel je voor: je staat in een sprookjesachtige omgeving, omringd door een aura van mystiek terwijl je met trots de Punthoed draagt. Met zijn rijke kleuren en goudkleurige barok motief voegt deze hoed een vleugje koninklijke elegantie toe aan je verschijning. Het delicate voile aan de bovenkant van de punt brengt een lichte en luchtige sfeer met zich mee.

Of je nu een kostuumfeest, een middeleeuws evenement of een magisch themafeest bijwoont, deze Punthoed voor jonkvrouwen en feeën zal je look naar een nieuw niveau tillen.

Waar wacht je nog op? Laat je innerlijke jonkvrouw of fee schitteren met deze schitterende Punthoed met barok motief. Blader door ons aanbod en ontdek de kleur die het beste bij je past. Jouw zoektocht naar het ideale accessoire eindigt hier. Koop nu en betreed de wereld van betoverende schoonheid met deze adembenemende Punthoed!

 

 

 

€ 8,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: