Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zilvergrijze lange baard tovenaar

Titel:
zilvergrijze lange baard tovenaar

ARTIKEL:
11954
Productomschrijving: 

Stap binnen in de wereld van mystiek en magie met onze indrukwekkende Zilverkleurige Lange Baard voor Tovenaars. Deze grijze baard met bijpassende snor strekt zich uit tot net boven de broeksriem en biedt een verbluffende look voor iedereen die op zoek is naar de uitstraling van een oude, wijze tovenaar, een duizendjarige grijze tovenaar, een fantasierijke koning, en nog veel meer.

Waarom onze Zilverkleurige Lange Baard?

  1. Realistische Uitstraling: Deze baard is vervaardigd met oog voor detail en ziet er verbluffend realistisch uit. De zilvergrijze kleur voegt een vleugje wijsheid en ervaring toe aan je personage.

  2. Eenvoudige Bevestiging: De baard wordt bevestigd met twee rekkers die comfortabel om je oren passen, waardoor de baard stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest magische avonturen.

  3. Veelzijdigheid: Of je nu een cosplay-evenement bijwoont, een toneelstuk opvoert, of gewoon je fantasie de vrije loop laat gaan, deze Zilverkleurige Lange Baard past perfect bij allerlei personages en gelegenheden.

Ideaal voor:

  • Het belichamen van een oude tovenaar met eeuwenlange kennis en kracht.
  • Het creëren van een fantasy-koning met een ongeëvenaarde wijsheid.
  • Het betoveren van je medespelers en publiek op een toneelvoorstelling.

Laat je verbeelding de vrije loop en omarm de magie met onze Zilverkleurige Lange Baard voor Tovenaars. Bestel vandaag nog en maak je klaar om een onvergetelijke indruk te maken met jouw betoverende uitstraling!

€ 11,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: