Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vampier Pruik Wit Zwart Dracula

Titel:
Vampier Pruik Wit Zwart Dracula

ARTIKEL:
4012
Productomschrijving: 

Beleef het iconische vampierpersonage met onze Vampier Pruik Wit Zwart "Dracula". Deze pruik is speciaal ontworpen voor het neerzetten van een dramatische en onvergetelijke Dracula-vertolking. Met zijn opvallende witte en zwarte punten aan beide zijden van het hoofd, biedt deze pruik de perfecte combinatie van theater en mysterie voor elke kostuumgelegenheid.

Theatrale en Iconische Stijl

De "Dracula" pruik is niet alleen een kostuumaccessoire, maar een essentieel onderdeel van het transformeren in de beroemde vampier. De grote, puntige haarstrengen in zwart en wit aan weerszijden van het hoofd geven een direct herkenbare look die ideaal is voor toneelproducties, Halloween, themafeesten, en meer.

Veelzijdig en Opvallend

Deze pruik is perfect voor iedereen die de rol van een vampier of Dracula wil spelen. Het dramatische contrast tussen zwart en wit maakt het een opvallend element dat gegarandeerd de aandacht trekt bij elke gelegenheid.

Comfortabel en Praktisch

Vervaardigd met aandacht voor comfort, bevat deze pruik een elastische rekker die zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, geschikt voor langdurig gebruik. De pruik is ontworpen om stabiel te blijven zitten, zelfs tijdens beweging, wat essentieel is voor actieve voorstellingen en evenementen.

Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

De Vampier Pruik Wit Zwart "Dracula" is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Deze pruik is gemakkelijk te onderhouden en kan worden hergebruikt voor meerdere evenementen, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor frequente performers.

Bestel Nu

Maak uw vampier- of Dracula-kostuum compleet met onze theatrale Vampier Pruik Wit Zwart "Dracula". Bestel nu en dompel uzelf onder in de wereld van gothic horror met stijl en comfort!

€ 20,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: